Maatwerk voor instellingen

Kwaliteit van de verleende zorg hangt af van de mensen die het leveren

Voldoende en kwalitatief goed personeel bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van de zorg die u als instelling levert. Kwaliteit wordt bepaald door bevoegd en bekwaam personeel. Wellicht heeft u intern een scholingsprogramma voor uw personeel en zorgt u zelf op die manier voor hoogstaande kwaliteit van de zorg.

Voor professionals, door professionals

Wij kunnen daar een bijdrage aan leveren. Wij zijn zelf professionals uit de zorg en helpen graag (toekomstige) collega’s hun skills te oefenen en verbeteren. Dat doen wij door praktische modules aan te bieden voor open inschrijving, maar we gaan ook graag op locatie om groepen te trainen bij de zorginstelling zelf. Onze bijscholingen richten zich op verpleegkundigen vanaf niveau 3. Moeten er bepaalde handelingen weer eens bijgeschoold worden of gaan mensen een volgende stap in hun carrière zetten? Wij zorgen ervoor dat ze bekwaam en met zelfvertrouwen op de werkvloer staan.

Volledige ontzorging op het gebied van bijscholing

Wij kunnen u ook volledig ontzorgen op het gebied van de bijscholingen. Wij maken dan samen een plan welke trainingen jaarlijks gevolgd moeten worden door welke mensen.Wij zorgen vervolgens dat de trainingen ingepland worden en op tijd de benodigde cursussen gevolgd worden. Klik hier voor een overzicht van de modules die we voor u kunnen verzorgen.

Herintreden in de zorg?
Heeft u sollicitanten die willen herintreden in de zorg of om andere redenen niet aan de werkuren-norm kunnen voldoen? Wij begeleiden hen naar het Landelijk Examen om hun bevoegdheid weer te krijgen. Door een scholingstraject van 9 dagen vergroten wij de slagingskans. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze kwaliteit dat wij een slagingsgarantie afgeven. Dat houdt in dat mocht iemand toch onverhoopt zakken, zij bij ons tot wel twee keer gratis deel kunnen nemen aan het begeleidingstraject ter voorbereiding op het volgende examen. Lees hier alles over de training herregistratie BIG verpleegkundige.

CRKBO geregistreerd

Elitas Nursing Academy is opgenomen in het register voor beroepsonderwijs CRKBO, wij zijn vrijgesteld van BTW. Wij onderscheiden ons in de markt door kwalitatief hoogstaand onderwijs, kleine klasjes en uitsluitend docenten die werkzaam zijn in de dagelijkse praktijk.

Interesse?

Neem contact met ons op wanneer u geïnteresseerd ben in maatwerk voor uw instelling op het gebied van bijscholing verpleegkundige vaardigheden. Dit kan door het formulier hiernaast in te vullen. Zodra wij uw reactie binnen krijgen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen

  Contactgegevens

  Cursus
  Over welke cursus wilt u meer informatie ontvangen?

  Bericht

  Waar wij voor staan

  Training
  BIG-herregistratie

  Bekijk cursusdata en schrijf je in

  Examentraining
  BIG-herregistratie

  Bekijk cursusdata en schrijf je in

  Trainingen
  voor bijscholing in de zorg

  Bekijk trainingsaanbod

  Maatwerk voor
  instellingen

  Ontdek de mogelijkheden

  Reviews

  Bij Elitas de scholing gevolgd voor de herregistratie Big. Wat een top team staat er klaar om je goed te begeleiden. Het oefenen van de vaardigheden en het klinisch redeneren heb ik gevolgd. Heb er echt heel veel aan gehad en niet alleen voor het examen maar ook om het in de praktijk te doen.

  Arienne de Boef

  Na vele jaren niet als verpleegkundige gewerkt te hebben, heb ik de BIG herregistratie cursus bij Elitas Nursing Academy gevolgd. Een echte aanrader! Mirjam, Rianne, Simone en Frank geven geduldig en op interactieve wijze uitleg over het vak van verpleegkundige vandaag de dag. Van theoretische modellen en wetten tot aan de nieuwste praktijkhandelingen en klinisch redeneren. Het komt allemaal voorbij. Omdat de docenten zelf nog dagelijks in de praktijk werken, is de link van theorie naar praktijk snel gemaakt. Bovendien heb ik de persoonlijke aandacht voor mij als cursist als heel prettig ervaren. Elitas heeft mij de kennis en vaardigheid bijgebracht die ik nodig heb om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan als verpleegkundige.

  Esther Dielesen

  Yes, m’n BIG registratie weer binnen! Dankzij de dames van Elitas weer helemaal bijgespijkerd na er 18 (!)  jaar uit geweest te zijn. Zonder hun enthousiasme, deskundigheid, positieve insteek en support was dat niet gelukt!! Goed verzorgde cursusdagen (met uitgebreide lunch!) met alle ruimte om te oefenen en veel praktische input. En nog gezellig ook, voelde bijna als een dagje uit in deze coronatijd! Kortom, helemaal top!

  Alma van Engelenhoven

  Een training die naast praktijk ook theorie behandelde, en waarbij er veel tijd was om te oefenen. Ik kan jullie zeggen dat deze training/cursus van 4 dagen hier helemaal aan voldaan heeft. Zelf ben ik iemand die het moeilijk vind, om lang naar iemand te luisteren. Hier had ik dus helemaal geen moeite mee. Het was zo afwisselend en interessant dat ik mijn aandacht erbij kon houden. Verder fijn dat jullie zelf zeer ervaren zijn in de zorg. Alle vragen konden hierdoor direct beantwoord worden. 

  Lia van de Water

  De scholing verpleegtechnische vaardigheden heeft mijn weer zelfvertrouwen gegeven. Na 20 jaar terugkeren in de zorg was dit toch wel een dingetje voor mij. Maar door het enthousiasme en de deskundige begeleiding van Mirjam, Simone en Rianne viel het reuze mee. Alle vaardigheden zijn geoefend en ik voel me bekwaam om in de praktijk aan de slag te gaan. Natuurlijk nog wel een keer kijken en onder begeleiding maar daarna weer zelfstandig aan de slag.

  Jacqueline Versleijen
  Vandaag heb ik de training voorbehouden handelingen afgrond bij Elitas Nursing Academy. Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De docenten, Rianne, Mirjam en Simone zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, weten de stof op een goede manier uit te leggen en zijn alle drie zeer kundig. Ook weten ze alle drie een prettige sfeer te creëren zodat het een plezier is om een lesdag door te brengen. Ik beveel deze training zeker aan, ik treedt met zelfvertrouwen de verpleegtechnische handelingen tegemoet.
  Catharina Tonkens

  Elitas maakt waar wat ze op de website vertellen! Een bevlogen, deskundig en heel betrokken team dat mij heeft ondersteund in het traject naar herregistratie BIG. Zelfs online was er voldoende afwisseling en interactie om het leren leuk te maken.Ben heel erg blij met jullie onvermoeibare ondersteuning in dit proces. Super bedankt allemaal!

  Ria Meijer