Bijscholing
in de zorg

Bijscholing in verpleegtechnische vaardigheden

Wil jij je verpleegtechnische Vaardigheden praktisch trainen zodat je die weer beter onder de knie krijgt? Maak je keus hieronder uit die onderdelen waar jij je verder op wilt bekwamen.

Wet BIG

Volgens de wet BIG mogen alleen bekwame beroepsbeoefenaren risicovolle- en voorbehouden handelingen uitvoeren. Het werkveld is heel breed en daarom extra belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Als je sommige handelingen bijna nooit uitvoert of je gaat een nieuwe functie bekleden waarbij die handelingen veel voor gaan komen, dan is het raadzaam om een praktische training te volgen. Hieronder vind je een opsomming van de trainingen die wij aanbieden. In onze trainingen staat vooral de praktijk centraal. Echter frissen wij ook de theorie op gebied van anatomie en fysiologie over de diverse onderwerpen weer op. Zo ben je weer goed voorbereid op de verpleegtechnische vaardigheden die van jou verwacht worden als professional in de Zorg. Onze cursussen zijn geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. Hierdoor behaal je geaccrediteerde punten die worden toegevoegd aan het kwaliteitsregister. De behaalde certificaten geven meerwaarde aan je huidige kwalificatie.

Specifieke wens?

Mocht je hieronder niet de cursus vinden die je zoekt, neem dan contact met ons op en gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om jouw specifieke wens te vervullen.

Kies hieronder een cursus uit ons cursuspakket. Mocht je hieronder niet de cursus vinden die je zoekt, neem dan contact met ons op en gaan we samen op zoek naar mogelijkheden om jouw specifieke wens te vervullen.

Waar wij voor staan

Training
BIG-herregistratie

Bekijk cursusdata en schrijf je in

Examentraining
BIG-herregistratie

Bekijk cursusdata en schrijf je in

Trainingen
voor bijscholing in de zorg

Bekijk trainingsaanbod

Maatwerk voor
instellingen

Ontdek de mogelijkheden

Reviews

Bij Elitas de scholing gevolgd voor de herregistratie Big. Wat een top team staat er klaar om je goed te begeleiden. Het oefenen van de vaardigheden en het klinisch redeneren heb ik gevolgd. Heb er echt heel veel aan gehad en niet alleen voor het examen maar ook om het in de praktijk te doen.

Arienne de Boef

Na vele jaren niet als verpleegkundige gewerkt te hebben, heb ik de BIG herregistratie cursus bij Elitas Nursing Academy gevolgd. Een echte aanrader! Mirjam, Rianne, Simone en Frank geven geduldig en op interactieve wijze uitleg over het vak van verpleegkundige vandaag de dag. Van theoretische modellen en wetten tot aan de nieuwste praktijkhandelingen en klinisch redeneren. Het komt allemaal voorbij. Omdat de docenten zelf nog dagelijks in de praktijk werken, is de link van theorie naar praktijk snel gemaakt. Bovendien heb ik de persoonlijke aandacht voor mij als cursist als heel prettig ervaren. Elitas heeft mij de kennis en vaardigheid bijgebracht die ik nodig heb om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan als verpleegkundige.

Esther Dielesen

Yes, m’n BIG registratie weer binnen! Dankzij de dames van Elitas weer helemaal bijgespijkerd na er 18 (!)  jaar uit geweest te zijn. Zonder hun enthousiasme, deskundigheid, positieve insteek en support was dat niet gelukt!! Goed verzorgde cursusdagen (met uitgebreide lunch!) met alle ruimte om te oefenen en veel praktische input. En nog gezellig ook, voelde bijna als een dagje uit in deze coronatijd! Kortom, helemaal top!

Alma van Engelenhoven

Een training die naast praktijk ook theorie behandelde, en waarbij er veel tijd was om te oefenen. Ik kan jullie zeggen dat deze training/cursus van 4 dagen hier helemaal aan voldaan heeft. Zelf ben ik iemand die het moeilijk vind, om lang naar iemand te luisteren. Hier had ik dus helemaal geen moeite mee. Het was zo afwisselend en interessant dat ik mijn aandacht erbij kon houden. Verder fijn dat jullie zelf zeer ervaren zijn in de zorg. Alle vragen konden hierdoor direct beantwoord worden. 

Lia van de Water

De scholing verpleegtechnische vaardigheden heeft mijn weer zelfvertrouwen gegeven. Na 20 jaar terugkeren in de zorg was dit toch wel een dingetje voor mij. Maar door het enthousiasme en de deskundige begeleiding van Mirjam, Simone en Rianne viel het reuze mee. Alle vaardigheden zijn geoefend en ik voel me bekwaam om in de praktijk aan de slag te gaan. Natuurlijk nog wel een keer kijken en onder begeleiding maar daarna weer zelfstandig aan de slag.

Jacqueline Versleijen
Vandaag heb ik de training voorbehouden handelingen afgrond bij Elitas Nursing Academy. Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De docenten, Rianne, Mirjam en Simone zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, weten de stof op een goede manier uit te leggen en zijn alle drie zeer kundig. Ook weten ze alle drie een prettige sfeer te creëren zodat het een plezier is om een lesdag door te brengen. Ik beveel deze training zeker aan, ik treedt met zelfvertrouwen de verpleegtechnische handelingen tegemoet.
Catharina Tonkens

Elitas maakt waar wat ze op de website vertellen! Een bevlogen, deskundig en heel betrokken team dat mij heeft ondersteund in het traject naar herregistratie BIG. Zelfs online was er voldoende afwisseling en interactie om het leren leuk te maken.Ben heel erg blij met jullie onvermoeibare ondersteuning in dit proces. Super bedankt allemaal!

Ria Meijer