BIG-herregistratie verpleegkundigen

Cursus ter voorbereiding op het examen BIG herregistratie

De cursus Herregistratie BIG Verpleegkundige is speciaal bedoeld voor diegenen waarvan de BIG registratie verlopen is of je hebt niet aan de werkuren norm kunnen voldoen in de afgelopen vijf jaar. Met ingang van 1 januari 2021 is het examen uitgebreid en je doet nu examen in drie onderdelen: Kennis, Vaardigheden en Klinisch redeneren. Het examen wordt afgenomen door het Consortium Beroeps Onderwijs. Elitas Nursing Academy is aangesloten bij het Consortium Beroeps Onderwijs. Daardoor sluit onze lesstof maximaal aan bij het af te nemen examen.

Wij helpen jou te slagen voor het examen!

Wij helpen je graag om je slagingskans zo groot mogelijk te maken. Zelf zijn wij allemaal professionals in de zorg. Met onze praktijkervaring als bagage zijn we als geen ander in staat om jou gedegen voor te bereiden op je examen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Daarbij besteden we dan ook meer uren aan de lessen dan de overige aanbieders. Daarnaast geloven we in kleine groepen van maximaal 12 cursisten. Kortom, wij vinden het gewoon fantastisch als er meer kwalitatief goede collega’s bijkomen in de zorg en daar willen wij graag aan meewerken.

Deze bijscholing is geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. Hierdoor behaal je geaccrediteerde punten die worden toegevoegd aan het kwaliteitsregister.

Wij bieden de cursus modulair aan. Je hoeft dus niet alles te volgen. Natuurlijk ben je het best voorbereid op je examen als je het gehele traject volgt maar we kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat je reeds bedreven bent in een van de onderdelen. In onderstaande tabel vind je de informatie over het gehele traject. Onder het kopje “cursus modules” vind je informatie welke modules je allemaal kunt volgen en hoe je wilt leren.

Voor wieVerpleegkundigen die niet voldoen aan de werkervaringseis en/of terug aan de slag willen gaan in de zorg
Vereiste vooropleidingNiveau 4, 5 en 6
Tijdsduur praktijkdeel88 uur klassikaal en/of E-learning
Voorbereiding 2 uur zelfstudie per dag gedurende de hele cursus
GroepsgrootteMaximaal 12 deelnemers
Prijs (afhankelijk van cursusmodules)van € 775,- tot € 2.000,- (vrijgesteld van BTW)
Bij de prijs inbegrepenCursusboek, digitale leeromgeving, lesmateriaal op papier, alle oefenmaterialen, koffie, thee en lunch, accreditatie V&VN
Accreditatiepunten kwaliteitsregister (V&VN)88 accreditatiepunten
AdresElitas Nursing Academy
Archimedesbaan 13
3439 ME Nieuwegein

Om je voor te bereiden op het examen kies je hieronder de gewenste cursusdata. Alle cursusdagen duren van 09:00 – 17:00 uur en de cursus vindt plaats in ons Skills lab in Nieuwegein of online.

Startdatum: maandag 10 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

Cursusdagen: maandagen in januari, februari en maart

Cursusdata onderdeel KENNIS: 10, 17, 24 en 31 januari en 7 en 14 februari
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 21 februari en 7, 14 en 21 maart
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 14 en 21 maart
Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 28 maart 2022

> Inschrijven

Startdatum: dinsdag 11 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

Cursusdagen: dinsdagen in januari, februari en maart

Cursusdata onderdeel KENNIS: 11, 18, 25 januari, 1, 8, 15 februari
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 22 februari, 8, 15, 22 maart
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 15 en 22 maart
Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 29 maart

> Inschrijven

Startdatum: donderdag 13 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

Cursusdagen: donderdagen in januari, februari en maart

Cursusdata onderdeel KENNIS: 13, 20, 27 januari en 3, 10 en 17 februari
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 24 februari en 10, 17 en 24 maart
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 17 en 24 maart
Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 31 maart

> Inschrijven

Startdatum: vrijdag 11 februari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

Cursusdagen: vrijdagen in februari, maart en april

Cursusdata onderdeel KENNIS: 11, 18, 25 februari, 11, 18, 25 maart
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 1, 8, 22 april, 13 mei
Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 22 april en 13 mei
Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 20 mei

> Inschrijven

Vanaf 1 januari 2021 worden de examens afgenomen door het Consortium Beroeps Onderwijs. Je doet examen in drie onderdelen:

 1. Kennisexamen
 2. Verpleegkundige Vaardigheden
 3. Klinisch redeneren

1. Kennisexamen
Het kennisexamen is generiek en bestaat uit 60 gesloten multiple choice vragen waarvan je er mimimaal 40 goed moet hebben. Het kennisexamen kun je online afleggen, daarvoor hoef je dus niet naar een examen locatie.

2. Verpleegkundige Vaardigheden
Voor de Verpleegtechnische Vaardigheden (VV) moet je een branche specifieke casus behandelen waarbij je een verpleegtechnische en voorbehouden handeling uitvoert conform de protocollen van Vilans. Een rekenopdracht maakt onderdeel uit van dit examenonderdeel waarbij je 1 herkansing krijgt voor dit rekenonderdeel. De beoordeling vindt plaats aan de hand van de beoordelingslijsten. Alle criteria moeten met een voldoende beoordeeld zijn. Je kunt pas aan dit examenonderdeel deelnemen als je het kennisdeel behaald hebt.

3. Klinisch redeneren
Je bereidt je voor op het Klinisch redeneren aan de hand van het PAN model en het zakboekje klinisch redeneren. Dit examenonderdeel is eveneens branche specifiek en kun je (dezelfde dag) afleggen als je geslaagd bent voor het onderdeel VV. In een examengesprek laat je zien dat je een verpleegkundige diagnose kunt stellen en kunt verantwoorden welke verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding volgens protocollen en richtlijnen nodig is. Daarnaast kun je tijdig veranderingen in de gezondheidstoestand signaleren en passende actie ondernemen.

* Je geeft je zelf op voor het examen, dit maakt dus geen onderdeel uit van onze cursus. Ook de examenkosten vallen daarbuiten. Via deze link kun je je opgeven voor het examen.

Slagingsgarantie
Heb je bij ons de 6 daagse cursus Kennis gevolgd en mocht je niet slagen, dan kun je bij ons gratis de cursus of delen daarvan opnieuw volgen. Heb je de cursus Vaardigheden gevolgd dan kun je de twee-daagse cursus eveneens opnieuw volgen. We vragen dan alleen een vergoeding voor de verbruikte materialen van € 75,00. Heb je bij ons de cursus Klinisch Redeneren gevolgd, dan mag je die eveneens met een volgende groep opnieuw doen. Voor deze slagingsgaranties geldt dat je aansluit bij een van de volgende cursussen. Voorwaarde voor deze slagingsgaranties is wel dat je alle lessen volledig aanwezig geweest bent. Wil je een op een les om bij te spijkeren, dan kun je een examentraining volgen. Deze vallen echter buiten de slagingsgarantie. Je vindt meer informatie over de examentrainingen HIER.

Nauw aansluitend op het examen bieden wij ook drie cursus modules aan waarmee je je maximaal kunt voorbereiden op het examen.

 1. Onderdeel Kennis
 2. Verpleegkundige Vaardigheden
 3. Klinisch redeneren

1. Kennis
Het onderdeel Kennis is gebaseerd op het Beroepsprofiel van de verpleegkundige en het kwalificatiedossier “MBO verpleegkundige” geldig vanaf 20 augustus 2020. De examens zijn hier eveneens op gebaseerd. Verdeeld over zes dagen krijg je de theorie van de verschillende rollen die je hebt als Verpleegkundige.

 1. Vakinhoudelijk handelen, de verpleegkundige als zorgverlener
 2. Communicatie, de verpleegkundige als communicator
 3. Samenwerken, de verpleegkundige als samenwerkingspartner
 4. Kennis en Wetenschap, de verpleegkundige als reflectieve professional
 5. Maatschappelijk handelen, de verpleegkundige als gezondheidsbevorderaar
 6. Organisatie, de verpleegkundige als organisator
 7. Professionaliteit en Kwaliteit, de verpleegkundige als professional en kwaliteitsbevorderaar.

2. Verpleegtechnische en voorbehouden handelingen verpleegkundige (VV)
De handelingen die een verpleegkundige mag uitvoeren staan nauw beschreven in de Wet BIG. De belangrijkste voorwaarden waaraan een verpleegkundige moet voldoen is de bevoegdheid en de bekwaamheid. De verpleegkundige moet op het moment van uitvoeren van de handelingen de nodige kennis en vaardigheden bezitten. De verpleegkundige is verantwoordelijk voor haar handelingen en volgt de protocollen van Vilans. Het cursusdeel VV bevat de volgende verpleegtechnische en voorbehouden handelingen:

 1. Hechtingen of tampons verwijderen
 2. Subcutaan en intramusculair injecteren
 3. Inbrengen perifere canule voor infuus (toedieningssysteem)
 4. Vloeistoffen toedienen via centraal (perifeer) infuus
 5. Een maagsonde inbrengen
 6. Toedienen sondevoeding
 7. Supra- pubische katheter verzorgen
 8. Inbrengen subcutane canule (insuflon)
 9. Medicatie toedienen via subcutane canule
 10. Katheteriseren van de blaas bij vrouwen
 11. Katheteriseren van de blaas bij mannen
 12. Blaasspoelen uitvoeren

Onderdeel van de VV is ook het Medisch Rekenen. Je leert de formules voor het oplossen, verdunnen, druppelsnelheden van een infuus bepalen, zuurstof, vochtbalans en perfusor-spuitpomp.

3. Klinisch Redeneren
Het onderdeel klinisch redeneren oefenen we in vraaggesprekken zoals ook het examen afgenomen zal gaan worden.

Hoe wil jij leren?
Er zijn verschillende stijlen van leren. Sommigen leren het best door veel te oefenen en in een klassikale vorm de theorie aangeboden te krijgen. Anderen leren het makkelijkst door te lezen en/of E-Learnings te volgen op momenten en plekken die zij zelf kunnen bepalen. Wij bieden voor elk wat wils. In onderstaande tabel kun je zien welke modules je kunt volgen en op welke wijze.

Om het je makkelijk te maken kies je uit het menu hiernaast de startdatum op de dagen dat het jou het best uitkomt (de dinsdagen voor de online lessen OF de donderdagen, de vrijdagen of de zaterdagen voor de klassikale lessen). Wij nemen dan contact met je op om te bespreken hoe je de vaardigheden en klinisch redeneren wilt volgen.

Direct inschrijven?

Voor uitleg keuzemogelijkheden: bekijk de tabel onder het kopje “cursusmodules”.

  1 Stel jouw cursuspakket samen

  2 Kies de gewenste startdatum:

  3 Noteer je gegevens:
  4 Waar kunnen we de factuur naar toe versturen?

  noteer hieronder de gegevens van het factuuradres:

  4 Accepteer de inschrijvingsvoorwaarden
  Ik accepteer de inschrijvingsvoorwaarden

  Behoefte aan meer informatie?

  Wil je meer informatie? Laat je e-mailadres achter en download het uitgebreide informatiepakket.

   Logo van het V&VN.

   Al onze cursussen zijn geaccrediteerd bij de V&VN. Na het volgen van een cursus schrijven wij je verdiende punten bij in het register.

   Het UWV heeft met de Elitas Nursing Academy een overeenkomst gesloten voor de uitvoering van scholing en functiegerichte vaardigheidstrainingen. Check bij het UWV of je in aanmerking komt voor een re-integratie budget.

   Cursus ter voorbereiding op het examen BIG herregistratie

   De cursus Herregistratie BIG Verpleegkundige is speciaal bedoeld voor diegenen waarvan de BIG registratie verlopen is of je hebt niet aan de werkuren norm kunnen voldoen in de afgelopen vijf jaar. Met ingang van 1 januari 2021 is het examen uitgebreid en je doet nu examen in drie onderdelen: Kennis, Vaardigheden en Klinisch redeneren. Het examen wordt afgenomen door het Consortium Beroeps Onderwijs. Elitas Nursing Academy is aangesloten bij het Consortium Beroeps Onderwijs. Daardoor sluit onze lesstof maximaal aan bij het af te nemen examen.

   Wij helpen jou te slagen voor het examen!

   Wij helpen je graag om je slagingskans zo groot mogelijk te maken. Zelf zijn wij allemaal professionals in de zorg. Met onze praktijkervaring als bagage zijn we als geen ander in staat om jou gedegen voor te bereiden op je examen. Wij nemen graag de tijd voor je!

   Daarbij besteden we dan ook meer uren aan de lessen dan de overige aanbieders. Daarnaast geloven we in kleine groepen van maximaal 12 cursisten. Kortom, wij vinden het gewoon fantastisch als er meer kwalitatief goede collega’s bijkomen in de zorg en daar willen wij graag aan meewerken.

   Deze bijscholing is geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister V&VN. Hierdoor behaal je geaccrediteerde punten die worden toegevoegd aan het kwaliteitsregister.

   Wij bieden de cursus modulair aan. Je hoeft dus niet alles te volgen. Natuurlijk ben je het best voorbereid op je examen als je het gehele traject volgt maar we kunnen ons natuurlijk ook voorstellen dat je reeds bedreven bent in een van de onderdelen. In onderstaande tabel vind je de informatie over het gehele traject. Onder het kopje “cursus modules” vind je informatie welke modules je allemaal kunt volgen en hoe je wilt leren.

   Om je voor te bereiden op het examen kies je hieronder de gewenste cursusdata. Alle cursusdagen duren van 09:00 – 17:00 uur en de cursus vindt plaats in ons Skills lab in Nieuwegein of online.

   Startdatum: maandag 10 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

   Cursusdagen: maandagen in januari, februari en maart

   Cursusdata onderdeel KENNIS: 10, 17, 24 en 31 januari en 7 en 14 februari
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 21 februari en 7, 14 en 21 maart
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 14 en 21 maart
   Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 28 maart 2022

   > Inschrijven

   Startdatum: dinsdag 11 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

   Cursusdagen: dinsdagen in januari, februari en maart

   Cursusdata onderdeel KENNIS: 11, 18, 25 januari, 1, 8, 15 februari
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 22 februari, 8, 15, 22 maart
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 15 en 22 maart
   Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 29 maart

   > Inschrijven

   Startdatum: donderdag 13 januari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

   Cursusdagen: donderdagen in januari, februari en maart

   Cursusdata onderdeel KENNIS: 13, 20, 27 januari en 3, 10 en 17 februari
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 24 februari en 10, 17 en 24 maart
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 17 en 24 maart
   Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 31 maart

   > Inschrijven

   Startdatum: vrijdag 11 februari 2022 – Klassikaal in Nieuwegein

   Cursusdagen: vrijdagen in februari, maart en april

   Cursusdata onderdeel KENNIS: 11, 18, 25 februari, 11, 18, 25 maart
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN UITGEBREID: 1, 8, 22 april, 13 mei
   Cursusdata onderdeel VAARDIGHEDEN EXAMENONDERDELEN: 22 april en 13 mei
   Cursusdatum onderdeel KLINISCH REDENEREN: 20 mei

   > Inschrijven

   Vanaf 1 januari 2021 worden de examens afgenomen door het Consortium Beroeps Onderwijs. Je doet examen in drie onderdelen:

   1. Kennisexamen
   2. Verpleegkundige Vaardigheden
   3. Klinisch redeneren

   1. Kennisexamen
   Het kennisexamen is generiek en bestaat uit 60 gesloten multiple choice vragen waarvan je er mimimaal 40 goed moet hebben. Het kennisexamen kun je online afleggen, daarvoor hoef je dus niet naar een examen locatie.

   2. Verpleegkundige Vaardigheden
   Voor de Verpleegtechnische Vaardigheden (VV) moet je een branche specifieke casus behandelen waarbij je een verpleegtechnische en voorbehouden handeling uitvoert conform de protocollen van Vilans. Een rekenopdracht maakt onderdeel uit van dit examenonderdeel waarbij je 1 herkansing krijgt voor dit rekenonderdeel. De beoordeling vindt plaats aan de hand van de beoordelingslijsten. Alle criteria moeten met een voldoende beoordeeld zijn. Je kunt pas aan dit examenonderdeel deelnemen als je het kennisdeel behaald hebt.

   3. Klinisch redeneren
   Je bereidt je voor op het Klinisch redeneren aan de hand van het PAN model en het zakboekje klinisch redeneren. Dit examenonderdeel is eveneens branche specifiek en kun je (dezelfde dag) afleggen als je geslaagd bent voor het onderdeel VV. In een examengesprek laat je zien dat je een verpleegkundige diagnose kunt stellen en kunt verantwoorden welke verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding volgens protocollen en richtlijnen nodig is. Daarnaast kun je tijdig veranderingen in de gezondheidstoestand signaleren en passende actie ondernemen.

   * Je geeft je zelf op voor het examen, dit maakt dus geen onderdeel uit van onze cursus. Ook de examenkosten vallen daarbuiten. Via deze link kun je je opgeven voor het examen.

   Slagingsgarantie
   Heb je bij ons de 6 daagse cursus Kennis gevolgd en mocht je niet slagen, dan kun je bij ons gratis de cursus of delen daarvan opnieuw volgen. Heb je de cursus Vaardigheden gevolgd dan kun je de twee-daagse cursus eveneens opnieuw volgen. We vragen dan alleen een vergoeding voor de verbruikte materialen van € 75,00. Heb je bij ons de cursus Klinisch Redeneren gevolgd, dan mag je die eveneens met een volgende groep opnieuw doen. Voor deze slagingsgaranties geldt dat je aansluit bij een van de volgende cursussen. Voorwaarde voor deze slagingsgaranties is wel dat je alle lessen volledig aanwezig geweest bent. Wil je een op een les om bij te spijkeren, dan kun je een examentraining volgen. Deze vallen echter buiten de slagingsgarantie. Je vindt meer informatie over de examentrainingen HIER.

   Nauw aansluitend op het examen bieden wij ook drie cursus modules aan waarmee je je maximaal kunt voorbereiden op het examen.

   1. Onderdeel Kennis
   2. Verpleegkundige Vaardigheden
   3. Klinisch redeneren

   1. Kennis
   Het onderdeel Kennis is gebaseerd op het Beroepsprofiel van de verpleegkundige en het kwalificatiedossier “MBO verpleegkundige” geldig vanaf 20 augustus 2020. De examens zijn hier eveneens op gebaseerd. Verdeeld over zes dagen krijg je de theorie van de verschillende rollen die je hebt als Verpleegkundige.

   1. Vakinhoudelijk handelen, de verpleegkundige als zorgverlener
   2. Communicatie, de verpleegkundige als communicator
   3. Samenwerken, de verpleegkundige als samenwerkingspartner
   4. Kennis en Wetenschap, de verpleegkundige als reflectieve professional
   5. Maatschappelijk handelen, de verpleegkundige als gezondheidsbevorderaar
   6. Organisatie, de verpleegkundige als organisator
   7. Professionaliteit en Kwaliteit, de verpleegkundige als professional en kwaliteitsbevorderaar.

   2. Verpleegtechnische en voorbehouden handelingen verpleegkundige (VV)
   De handelingen die een verpleegkundige mag uitvoeren staan nauw beschreven in de Wet BIG. De belangrijkste voorwaarden waaraan een verpleegkundige moet voldoen is de bevoegdheid en de bekwaamheid. De verpleegkundige moet op het moment van uitvoeren van de handelingen de nodige kennis en vaardigheden bezitten. De verpleegkundige is verantwoordelijk voor haar handelingen en volgt de protocollen van Vilans. Het cursusdeel VV bevat de volgende verpleegtechnische en voorbehouden handelingen:

   1. Hechtingen of tampons verwijderen
   2. Subcutaan en intramusculair injecteren
   3. Inbrengen perifere canule voor infuus (toedieningssysteem)
   4. Vloeistoffen toedienen via centraal (perifeer) infuus
   5. Een maagsonde inbrengen
   6. Toedienen sondevoeding
   7. Supra- pubische katheter verzorgen
   8. Inbrengen subcutane canule (insuflon)
   9. Medicatie toedienen via subcutane canule
   10. Katheteriseren van de blaas bij vrouwen
   11. Katheteriseren van de blaas bij mannen
   12. Blaasspoelen uitvoeren

   Onderdeel van de VV is ook het Medisch Rekenen. Je leert de formules voor het oplossen, verdunnen, druppelsnelheden van een infuus bepalen, zuurstof, vochtbalans en perfusor-spuitpomp.

   3. Klinisch Redeneren
   Het onderdeel klinisch redeneren oefenen we in vraaggesprekken zoals ook het examen afgenomen zal gaan worden.

   Hoe wil jij leren?
   Er zijn verschillende stijlen van leren. Sommigen leren het best door veel te oefenen en in een klassikale vorm de theorie aangeboden te krijgen. Anderen leren het makkelijkst door te lezen en/of E-Learnings te volgen op momenten en plekken die zij zelf kunnen bepalen. Wij bieden voor elk wat wils. In onderstaande tabel kun je zien welke modules je kunt volgen en op welke wijze.

   Om het je makkelijk te maken kies je uit het menu hiernaast de startdatum op de dagen dat het jou het best uitkomt (de dinsdagen voor de online lessen OF de donderdagen, de vrijdagen of de zaterdagen voor de klassikale lessen). Wij nemen dan contact met je op om te bespreken hoe je de vaardigheden en klinisch redeneren wilt volgen.

   Direct inschrijven?

    1 Stel jouw cursuspakket samen

    2 Kies de gewenste startdatum:

    3 Noteer je gegevens:
    4 Waar kunnen we de factuur naar toe versturen?

    noteer hieronder de gegevens van het factuuradres:

    4 Accepteer de inschrijvingsvoorwaarden
    Ik accepteer de inschrijvingsvoorwaarden

    Behoefte aan meer informatie?

    Wil je meer informatie? Laat je e-mailadres achter en download het uitgebreide informatiepakket.

     Logo van het V&VN.

     Al onze cursussen zijn geaccrediteerd bij de V&VN. Na het volgen van een cursus schrijven wij je verdiende punten bij in het register.

     Waar wij voor staan

     Training
     BIG-herregistratie

     Bekijk cursusdata en schrijf je in

     Examentraining
     BIG-herregistratie

     Bekijk cursusdata en schrijf je in

     Trainingen
     voor bijscholing in de zorg

     Bekijk trainingsaanbod

     Maatwerk voor
     instellingen

     Ontdek de mogelijkheden

     Reviews

     Bij Elitas de scholing gevolgd voor de herregistratie Big. Wat een top team staat er klaar om je goed te begeleiden. Het oefenen van de vaardigheden en het klinisch redeneren heb ik gevolgd. Heb er echt heel veel aan gehad en niet alleen voor het examen maar ook om het in de praktijk te doen.

     Arienne de Boef

     Na vele jaren niet als verpleegkundige gewerkt te hebben, heb ik de BIG herregistratie cursus bij Elitas Nursing Academy gevolgd. Een echte aanrader! Mirjam, Rianne, Simone en Frank geven geduldig en op interactieve wijze uitleg over het vak van verpleegkundige vandaag de dag. Van theoretische modellen en wetten tot aan de nieuwste praktijkhandelingen en klinisch redeneren. Het komt allemaal voorbij. Omdat de docenten zelf nog dagelijks in de praktijk werken, is de link van theorie naar praktijk snel gemaakt. Bovendien heb ik de persoonlijke aandacht voor mij als cursist als heel prettig ervaren. Elitas heeft mij de kennis en vaardigheid bijgebracht die ik nodig heb om weer vol vertrouwen aan de slag te gaan als verpleegkundige.

     Esther Dielesen

     Yes, m’n BIG registratie weer binnen! Dankzij de dames van Elitas weer helemaal bijgespijkerd na er 18 (!)  jaar uit geweest te zijn. Zonder hun enthousiasme, deskundigheid, positieve insteek en support was dat niet gelukt!! Goed verzorgde cursusdagen (met uitgebreide lunch!) met alle ruimte om te oefenen en veel praktische input. En nog gezellig ook, voelde bijna als een dagje uit in deze coronatijd! Kortom, helemaal top!

     Alma van Engelenhoven

     Een training die naast praktijk ook theorie behandelde, en waarbij er veel tijd was om te oefenen. Ik kan jullie zeggen dat deze training/cursus van 4 dagen hier helemaal aan voldaan heeft. Zelf ben ik iemand die het moeilijk vind, om lang naar iemand te luisteren. Hier had ik dus helemaal geen moeite mee. Het was zo afwisselend en interessant dat ik mijn aandacht erbij kon houden. Verder fijn dat jullie zelf zeer ervaren zijn in de zorg. Alle vragen konden hierdoor direct beantwoord worden. 

     Lia van de Water

     De scholing verpleegtechnische vaardigheden heeft mijn weer zelfvertrouwen gegeven. Na 20 jaar terugkeren in de zorg was dit toch wel een dingetje voor mij. Maar door het enthousiasme en de deskundige begeleiding van Mirjam, Simone en Rianne viel het reuze mee. Alle vaardigheden zijn geoefend en ik voel me bekwaam om in de praktijk aan de slag te gaan. Natuurlijk nog wel een keer kijken en onder begeleiding maar daarna weer zelfstandig aan de slag.

     Jacqueline Versleijen
     Vandaag heb ik de training voorbehouden handelingen afgrond bij Elitas Nursing Academy. Ik heb de training als zeer prettig ervaren. De docenten, Rianne, Mirjam en Simone zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, weten de stof op een goede manier uit te leggen en zijn alle drie zeer kundig. Ook weten ze alle drie een prettige sfeer te creëren zodat het een plezier is om een lesdag door te brengen. Ik beveel deze training zeker aan, ik treedt met zelfvertrouwen de verpleegtechnische handelingen tegemoet.
     Catharina Tonkens

     Elitas maakt waar wat ze op de website vertellen! Een bevlogen, deskundig en heel betrokken team dat mij heeft ondersteund in het traject naar herregistratie BIG. Zelfs online was er voldoende afwisseling en interactie om het leren leuk te maken.Ben heel erg blij met jullie onvermoeibare ondersteuning in dit proces. Super bedankt allemaal!

     Ria Meijer